В Одеській лікарні відкриють сучасне кардіологічне відділення: де саме

Точна дата відкриття кардіологічного відділення поки не відома

В Одеській міській клінічній лікарні №11 триває масштабна реконструкція будівлі, де незабаром запрацює нове кардіологічне відділення. Цей проєкт спрямований на створення центру кардіології та кардіоревматології, що значно підвищить рівень медичних послуг у лікарні. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Згідно з концепцією реформування системи охорони здоров’я в Україні, нове відділення допоможе лікарні розвиватися як багатопрофільний медичний кластер інтенсивного лікування.

На цю мить вже виконані роботи з гідроізоляції фундаменту будівлі, встановлення нових дахових перекриттів, заміни покрівлі та вікон, утеплення фасаду, а також монтування систем електропостачання, водопостачання та водовідведення. Крім того, встановлено системи вентиляції, кондиціювання та протипожежного захисту. Тепер фахівці проводять оздоблювальні роботи фасаду, укладають керамічну плитку та оновлюють внутрішні інженерні мережі.

Лікарня №11 вже відома своєю висококваліфікованою допомогою в таких галузях, як загальна хірургія, нейрохірургія, ортопедія та травматологія. Останнім часом медзаклад отримав новий ангіограф, який дозволить надавати кардіологічну та кардіохірургічну допомогу на найвищому рівні в новому відділенні.

Нагадаємо, на початку 2025 року в Одесі почне роботу новий Superhumans Center, який спеціалізуватиметься на протезуванні, реабілітації та реконструктивній хірургії. Це буде другий подібний центр в Україні, який планується створити на базі Одеського національного медичного університету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися