В лікарнях Одещини облаштували чотири артезіанські свердловини

У планах облаштувати свердловину в Одеському регіональному клінічному протипухлинному центрі

Лікарні Одеської області облаштували чотири артезіанські свердловини. Альтернативному водопостачанню приділяють таку увагу особливо у зв'язку із загрозою ракетних ударів ворога.

Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

Дунайська обласна лікарня Одеської обласної ради вже провела роботи з буріння свердловини та встановила обладнання.

Зауважимо, що медзаклад провів роботи за власний рахунок. Це  також є прикладом відповідального підходу до забезпечення якості медичних послуг та підвищення рівня безпеки для пацієнтів та персоналу, - йдеться в повідомленні.

В Ізмаїльській міській центральній лікарні вже також завершилось буріння  свердловини.  Так само встановили артезіанську свердловину  в Одеській обласній дитячій лікарні. Спеціалісти провели лабораторні дослідження проб води, склали паспорт свердловини та підготували  пакет документів для отримання дозволу на спецводокористування.

Крім того, роботи по забезпеченню закладів охорони здоров’я альтернативним та питним водопостачанням вже розпочалися в Одеській обласній клінічній лікарні. Тривають роботи в  Одеському обласному  центрі психічного здоров’я.

В Одеській області планується облаштування артезіанських свердловин зі встановленням систем доочищення води у 6-ти лікарнях. Це допоможе забезпечити медичні заклади чистою та якісною водою, що є особливо важливим для збереження здоров'я пацієнтів", - додали в Одеській ОВА.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на території Таїровської громади Одеської області зареєстрували осередок захворювання лептоспірозом свині. Фахівці провели обстеження та готуються до ліквідації осередку.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися