В Одесі послуга єМалятко тимчасово заблокована

Про відновлення прийому батьків повідомлять додатково

В Одесі послуга єМалятко тимчасово заблокована з технічних причин. Батькам, які були записані на отримання послуги,  буде надана інформація особисто у телефонному режимі.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Наразі батькам радять очікувати на відновлення послуги. Якщо терміново необхідно оформити свідоцтво про народження, у батьків є медичний висновок про народження в електронному вигляді, в такому випадку потрібно звернутися до пологового будинку та отримати там медичне свідоцтво (форма № 103/о), з ним можливо оформити свідоцтво про народження у підрозділах ДРАЦС.

Звертаємо увагу, що батьки зобов’язані невідкладно, але не пізніше одного місяця від дня народження дитини, зареєструвати народження дитини в органі державної реєстрації актів цивільного стану,  - йдеться в повідомленні. 

Про відновлення прийому “єМалятко” буде повідомлено додатково.

Більше про послугу

єМалятко — комплексна послуга для батьків новонароджених. За однією заявою, поданою онлайн, можна зареєструвати народження дитини та отримати до 10-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині запрацювали мобільні бригади з психологічної реабілітації дітей. Також в регіоні працюють 4 мобільні автобуси для рутинної вакцинації та ревакцинації щодо ковідного захворювання.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися