Китайські експерти поділилися з одеськими медиками досвідом лікування хворих на коронавірус

Лікарі з Китаю розповіли одеським медикам про свій досвід боротьби з COVID-19

В Одесі відбулася перша онлайн-конференція за участю китайських медичних експертів і медиків з Одеського регіону. Про це повідомили в облдержадміністрації.

Серед представників КНР на зустрічі були присутні експерти Наньчанського університету і Центру по контролю і профілактиці хвороб провінції Цзянси. Одеську область представляли керівники центру соціально значущих хвороб, Центру громадського здоров'я, міської інфекційної та дитячої лікарень, а також регіонального департаменту охорони здоров'я.

Сторони обговорили підходи в лікуванні хворих на COVID-19 і поділилися досвідом з власної практики. Зокрема, обговорили практику лікування дітей і жінок з вагітністю, а також терміни збереження антитіл у людей, які вже перехворіли COVID-19.

Китайські лікарі відзначили, що велику роль в стримуванні поширення інфекції відіграє самоорганізація населення і дотримання всіх санітарних норм. Також представники КНР дали свої рекомендації по організації мобільних шпиталів і розподілу пацієнтів з легкої стадією захворювання на COVID-19.

Додамо, що в Одеській ОДА розраховують проводити такі зустрічі регулярно.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися