Безоплатна консультація у лікаря-гастроентеролога: в Одесі запрошують на огляд

Аби уникнути черг, треба попередньо записуватися

Попри всі досягнення сучасної медицини, впровадження нових методів діагностики і лікування, захворюваність і смертність від онкологічних хвороб в усьому світі продовжує неухильно зростати. Добре відомо, що рак є другою провідною причиною смерті після хвороб серцево-судинної системи.

Завтра, 16 січня з 9:00 до 14:00 в Консультативно-діагностичному центрі №6 пройде День ранньої діагностики захворювань органів шлунково-кишкового тракту. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Так, усіх охочих запрошують на безоплатну консультацію до лікаря-гастроентеролога. За необхідності лікар направить на подальшу діагностику, зокрема: езофагогастродуоденоскопію, УЗД, лабораторні аналізи та консультації інших спеціалістів.

Адреса: вул. Марш. Говорова, 26а.

Аби уникнути черг, прохання записуватися за телефонами:

048 797 28 88

048 750 20 09

048 704 88 15

094 933 0815

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі зафіксували перші випадки кору в області за останні 2 роки. Відомо, що захворіли діти з однієї родини (3-х та 8-ми років). Батьки відмовились від вакцинації дітей проти кору з релігійних міркувань. Хворі проходили лікування у міській клінічній інфекційній лікарні, перебіг захворювання середньої важкості. Про це повідомили в Одеському обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

Нагадаємо, що в Одесі розпочато безоплатну вакцинацію проти вірусу папіломи людини. Для щеплень використовується вакцина Гардасил, яка забезпечує ефективний захист від чотирьох найбільш поширених видів вірусу папіломи, що найчастіше спричиняють онкозахворювання репродуктивної системи.

Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися