В Одесі покращують доступність медичної допомоги для людей з інвалідністю

Ще один медичний заклад Одеси обладнано всіма необхідними умовами доступності для людей з інвалідністю

В Одесі ще один медичний заклад обладнаний всім необхідним для доступності людей з інвалідністю. Так, під час проєктування та ремонту фасадної частини Консультативно-діагностичного центру №29 за адресою: вул. Академіка Заболотного, 32а були враховані усі потреби маломобільних людей. Про це повідомили в міський Департамент охорони здоров'я. 

Для потреб людей з інвалідністю центр зробив:

Зручий пандус за вимогами ДБН

Кнопка виклику персоналу, який допомагатиме людям з інвалідністю

Вивіски з шрифтом Брайля для незрячих людей

“Побудова безбар'єрного середовища важлива для широкого кола населення, бо безбар'єрність враховує зручність і для людей похилого віку, і для жінок з дитячими візочками, і для людей, які пересуваються на кріслах колісних, милицях, ходунках, тощо. Тому надзвичайно важливо побудувати простір, який буде зручним і комфортним, де будуть враховані потреби усіх категорій населення”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Зазначимо, що очільник Департаменту охорони здоров'я Левон Нікогосян спільно з Представником Урядової Уповноваженої з прав осіб з інвалідністю при Одеській ОВА Олегом Соколовим ініціювали моніторинг потреб людей з інвалідністю

“Коментарі” писали, що Одеська міська клінічна лікарня №10 розвиває реабілітаційні технології для підтримки людей з інвалідністю. Пацієнти, які потребують медичної допомоги, тепер мають можливість займатися адаптивними видами спорту, щоб покращити свої фізичні та психологічні можливості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися