Статистика COVID-19 в Одеській області: збільшується летальність

Одеса продовжує перебувати в першій п'ятірці областей-лідерів за кількістю нових кейсів захворювання

Україна повільно, але впевнено просувається в бік "жовтої" карантинної зони. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію Міністерства охорони здоров'я України, станом на вівторок, 21 вересня, на Одещині було зафіксовано 419 нових випадків коронавірусного захворювання.

Всього на території регіону зараз хворіє 5540 чоловік. За минулу добу в області значно зросла кількість летальних випадків після інфікування COVID-19 — одразу 18 людей не змогли перемогти хворобу. Разом із цим 111 жителів Одещини успішно одужали від коронавірусу.

Нагадаємо, що Одеський регіон вже звично продовжує триматися в лідерах по приросту хворих. Так, наприклад, станом на ранок 21 вересня Одеса перебувала в рейтингу на четвертому місці. Випередити її вдалося Львівській (518), Харківській (486) та Дніпропетровській (422) областям. Замикає п'ятірку Київ із 399 новими кейсами.

коронавирус в Одесской области 21 сентября 2021

Всього за минулу добу на території України було виявлено 5159 пацієнтів із діагнозом COVID-19. 137 українців не пережили боротьбу з хворобою, 2156 особам вдалося видужати. Наразі в країні зберігається 67176 активних випадків захворювання на коронавірус.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в Одеській області шахраї промишляють продажем липових COVID-сертифікатів. Про яку схему розвідали журналісти, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, де в Одесі можна абсолютно безкоштовно вакцинуватися проти COVID-19. У матеріалі знайдеться список центрів з адресами, графік роботи і перелік речей, які вам знадобляться при вакцинації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися