Коронавірус в Одеській області: область вийшла з п'ятірки лідерів

Всього по Україні за минулу добу захворіло 6745 осіб

Коронавірусні спалахи продовжують реєструвати по різних областях країни. Тому й не дивно, що навіть за високих результатів захворюваності, Одещина все ж змогла "випасти" із п'ятірки регіонів-лідерів. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію Міністерства охорони здоров'я України, в Одеській області за минулу добу було зафіксовано 442 нових випадки COVID-19.

Всього наразі в регіоні хворіє 5834 людини. Станом на ранок середи, 22 вересня, 145 людей видужало, ще троє, на жаль, розпрощалися з життям через ковідні ускладнення.

На території України за минулу добу було зафіксовано 6745 нових кейсів захворювання. 105 українців померли, проте 2095 змогли перемогти коронавірус. Зараз в країні зареєстровано 71790 активних випадків ковідної хвороби.

коронавирус 22 сентября 2021 Одесская область

Незважаючи на те, що в Одеській області досить багато людей підхопило коронавірус за минулу добу, є і ті регіони, в яких темп зростання захворюваності куди швидше.

Лідерство все ще утримує Харківська область — 774 нових пацієнтів. Також велика кількість хворих зафіксована в Дніпропетровській (556), Донецькій (460) та Львівській (449 областях). Не "відстає" і столиця — в Києві було зареєстровано 456 нових випадків.

Нагадаємо, через збільшення кількості хворих Україна поступово починає повертатися до карантинних обмежень. 23 вересня Одеська область перейде в "жовту" зону. Що саме можуть обмежити, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Також "Коментарі Одеса" розповідали, які школи продовжать працювати навіть в "жовтій" зоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися