Коронавірус в Одеській області: за добу померло 17 осіб

Всього по Україні захворіло рекордна за останні місяці кількість людей — 9058 осіб

Коронавірусна хвороба продовжує свою тріумфальну ходу Україною та Одещиною зокрема. Якщо ще кілька останніх днів наш регіон міг щодо "похвалитися" статистикою нижче, то станом на ранок п'ятниці, 24 вересня, Одещина повернулася до п'ятірки регіонів-лідерів.

Як передають "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію Міністерства охорони здоров'я України, за минулу добу в області було зафіксовано 622 нових випадки ковіду. На жаль, життя 17 людей забрав коронавірус. Ще 222 одесити змогли впоратися з хворобою і одужати.

коронавирус в Одесской области 24 сентября 2021

Всього на ранок 24 вересня в Одеській області офіційно існує 6455 активних кейсів COVID-19.

Як уже згадувалося, регіон увійшов до списку найбільш "багатих" на нових коронавірусних пацієнтів. Разом із Одещиною у цьому переліку опинилися Харківська (948), Дніпропетровська (889), Львівська (715) та Донецька (602) області. У Києві ж захворюваність трохи знизилася, про що свідчить 465 випадків коронавірусу.

Всього за минулу добу медики зареєстрували в Україні 9058 випадків інфікування "короною". 140 українців померли через ускладнення, 2415 змогли одужати. Всього наразі, згідно з офіційною статистикою, в країні хворіє 83671 чоловік.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в Одесі збираються запустити спеціальний "ковідний" колл-центр. У ньому можна буде отримати найсвіжішу інформацію, пов'язану з пандемією, яка вас цікавить. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, які обмеження діють на території Одеської області під час "жовтої" карантинної зони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися