Одеський університет потрапив у топ-рейтинг "Євроосвіти"

13 травня університету виповнюється 158 років

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова – єдиний серед одеських вишів, який увійшов у ТОП-10 рейтингу центру міжнародних проєктів "Євроосвіта".

Про це повідомляють новини Одеського університету.

У квітні 2023 року Центр міжнародних проєктів "Євроосвіта" визначив десятку університетів-лідерів за рейтингом акредитаційних експертиз, здійснених Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. Рейтинг акредитацій освітніх програм  складено для ЗВО України, якi акредитували значну кількість освітніх програм.  ОНУ Мечникова посів дев'яте місце серед університетів України.

Також Одеський національний університет імені Мечникова посів четверте місце в рейтингу українських вищих навчальних закладів, наукові роботи студентів і викладачів яких найчастіше цитують у своїх дослідженнях колеги.

Такі дані опублікував портал Освіта.ua. Щорічний рейтинг складається на підставі даних єдиної бібліографічної та реферативної бази даних рецензованої наукової літератури Scopus.

Зазначимо, що 13 травня університету виповнюється 158 років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що департамент освіти та науки Одеської ОВА організував передачу 1198 планшетів та хромбуків в територіальні громади Одещини. Ці пристрої, отримані від ЮНІСЕФ, передбачені для дітей-переселенців, які через бойові дії вимушені навчатися за дистанційною формою.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися