Забезпечення школярів Одещини: ЮНІСЕФ передав понад 1000 планшетів та хромбуків

Це було зроблено за підтримки ЄС та Республіки Корея

Сьогодні Департамент освіти та науки Одеської ОВА організував передачу 1198 планшетів та хромбуків в територіальні громади Одещини. Ці пристрої, отримані від ЮНІСЕФ, передбачені для дітей-переселенців, які через бойові дії вимушені навчатися за дистанційною формою.

Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Партнерство з Європейським Союзом та Республікою Корея

Обладнання було закуплене та доставлене за підтримки Європейського Союзу та Республіки Корея. Це не перше постачання, яке здійснив ЮНІСЕФ в рамках співпраці з Урядом України. Раніше ЮНІСЕФ надавав обладнання для вчителів та учнів та створював цифрові освітні центри на всій території України.

Забезпечення безперервної освіти

ЮНІСЕФ продовжує підтримувати Уряд України в забезпеченні доступу до освіти для школярів, зокрема тих, хто потрапив у складну життєву ситуацію. Чергове постачання обладнання для дітей-переселенців є частиною цих зусиль, спрямованих на забезпечення безперервної освіти.


Допомога Одещині 

"Коментарі" писали, що обласна психіатрична лікарня №2 в Одесі отримала гуманітарну допомогу від фонду "Razom for Ukraine", що базується у США. Нещодавно на майданчик лікарні прибула вантажівка із медичним обладнанням. 

Також зазначимо, надання медичної допомоги є критично важливим, особливо в період війни. Тому в Одесі було відкрито гінекологічний кабінет, який забезпечує жінок медичною допомогою та консультаціями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Макс

6 травня 2023, 16:37

Все для шкіл від постачальника Навчальний Стандарт https://nsta.com.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися