Одесит потрапив до ТОП-10 кращих вчителів України: він позмагається за грошовий приз

Тепер Павло Віктор змагатиметься за звання найкращого педагога країни

Учитель фізики з Одеського комунального закладу "Рішельєвський науковий ліцей" Павло Віктор став одним ыз десятьох претендентів на звання найкращого викладача України в 2021 році. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на ресурс "Освіторія", одесит вже знаходиться в списку фіналістів престижної освітньої премії Global Teacher Ukraine 2021.

Примітно, що з Одеської області Павло Віктор став єдиним, кому вдалося домогтися такої честі. Тим більше, що і в півфіналі, який налічував 57 учасників, він теж сам представляв наш регіон на рівні країни.

Павло Андрійович викладає фізику вже не один рік у Рішельєвському науковому ліцеї. Однак він відомий набагато більшій кількості українських школярів, адже має власний освітній YouTube-канал. На цьому ресурсі бажаючі можуть ознайомитися з лекціями повного шкільного курсу фізики, який включає в себе знання з 7 по 11 клас.

При цьому до відеоуроку Павло Віктор "пристрастився" через карантин — йому хотілося, щоб його учні не втрачали в знаннях і могли якісно підготуватися до майбутніх іспитів. Втім, як це часто буває, відео несподівано отримали величезну популярність і серед школярів в інших регіонах України (і навіть за її межами).

Павел Виктор, лучший учитель

"Павле Андрійовичу, спасибі Вам за курс фізики, завдяки Вам я здав ЗНО на 200", — цитує "Освіторія" одного з інтернет-користувачів під ніком "Філіп", який написав під відео Павла Віктора.

І це — безсумнівний доказ того, наскільки талановитий одеський фізик в викладанні своєї дисципліни.

Слід зазначити, що його відеоуроки переглянули вже понад 40 мільйонів разів. А саму сторінку моніторять понад 770 тисяч користувачів.

У День вчителя України, 2 жовтня, стане відомо ім'я переможця Global Teacher Prize Ukraine. За це звання Павло Віктор змагатиметься з педагогами Оксаною Єрохіною (англійська мова, Херсон), Ганною Бут (біологія, громадянська освіта, німецьку мову та художня культура, Мелітополь), Юлією Должанською (українська мова та література, Харків), Лідією Насоновою (зарубіжна і українська література, українська мова, Харків), Богданом Завидовським (біологія, природознавство, хімія, "Я у світі", Дніпро). Гідну конкуренцію їм забезпечать також кияни Валентина Гатальска (англійська мова), Гліб Репіч (хімія), Артур Пройдаков (українська мова та література) і Оксана Хомич (викладачка початкових класів).

одессит, Павел Виктор, Одесса

Крім звання кращого вчителя України, переможець премії отримає величезну кількість подарунків, найцінніший серед яких — 250 тисяч гривень.

Відзначимо, що журі також буде вручати приз глядацьких симпатій. Хто ж отримає його, будуть вирішувати українці по всій країні. Для цього лише варто проголосувати на сайті телеканалу "1+1" за кандидата, який вам найбільше до душі.

Закликаємо підтримати одесита Павла Віктора і побажати йому успіхів!

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" розповідали, які одеські школи створили справжній антирейтинг за результатами ЗНО-2021.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися