Директор порту в Одеській області постане перед судом за невиплату зарплат

Керівник держпідприємства не виплачував зарплату працівникам і заборгував їм більше 4 млн грн

В Одеській області директор морського порту постане перед судом за велику заборгованість по заробітній платі працівникам підприємства. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області.

Встановлено, що керівник держпідприємства, маючи кошти на рахунках підприємства, з січня по червень 2019 року не виплачував зарплату працівникам, заборгувавши їм більше 4 млн грн.

На думку слідства, у чиновника була реальна можливість виплатити гроші, оскільки протягом зазначеного періоду він платив податки та інші платежі на суму, що значно перевищує розмір заборгованості по зарплаті.

Досудове розслідування вели слідчі Ренійського відділення поліції. Прокурори Ізмаїльської місцевої прокуратури вже направили до суду обвинувальний акт стосовно директора порту.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", населення України заборгувало за послуги житлово-комунального господарства близько 51 млрд грн. За станом на кінець вересня найбільшим був борг за газ – 22,3 млрд грн., трохи менше за централізоване опалення та гарячу воду – 14,4 млрд грн.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися