Ломаченко знову висловився про війну в Україні: тільки Бог може щось змінити

Боксер вважає, що не може ніяк повпливати словами та справами на цю війну

Відбулась пресконференція присвячена бою за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в легкій вазі між бійцем з Одещини Василем Ломаченко (17-2, 11 КО) та чинним чемпіоном світу американцем Девіном Хейні (29-0, 15 KO). Українського боксера зокрема запитали й про війну, яку розпочала країна-агресор.

Про це повідомляють “Коментарі” із посиланням на Top Rank Boxing. 

Дивіться, важко щось сказати, тому що ви нічого не можете змінити. Якщо ви щось говорите або робите, то це нічого не змінить. Думаю, тільки Бог може щось змінити. Тому нам потрібно просто молитися і просити його зупинити цю війну, — сказав Ломаченко.

Також Василь висловився про війну в проморолику від Top Rank Boxing, який був присвячений цьому бою.

Ти нічого не можеш зробити, коли війна приходить у твою країну, твій дім. Це неправильно, на мою думку. Я просто старався захистити мою сім’ю, мій дім та нашу країну. Це просте рішення для людей, які люблять свою країну, дім, сім’ю та народ. У такий час ти не думаєш про чотири пояси та абсолютно чемпіонство. Ні, ти взагалі не думаєш про це. Зараз я починаю думати про свою сім’ю та дітей — де та як вони будуть рости, ким вони стануть. Це мета моєї боротьби, — зазначив боксер.


Сам бій Василя Ломаченко проти Девіна Хейні відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena. Боксер з Одещини вважає, що це його останній шанс стати абсолютним чемпіоном світу.

“Коментарі” також писали, що уродженець Одещини спортсмен Василь Ломаченко продовжує демонструвати свою антиукраїнську позицію й "грати на руку" окупантам.  Цього разу спортсмен вирішив порівняти руйнування київських храмів під час Другої світової війни та утиски проросійської УПЦ МП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися