Актуально

“Чорноморець” вдома розгромив “Колос”: текстовий огляд та відео кращих моментів матчу

Одесити збільшують відрив від зони вильоту

Сьогодні на стадіоні “Чорноморець” в Одесі “моряки” приймали “Колос” з Ковалівки. Команда з Одеси виявилися сильнішою в цьому матчі забивши у ворота суперника три рази та не пропустивши жодного.


“Коментарі” розібрали найцікавіші моменти матчу.


Одесити взялись за справу майже з самого початку матчу. Так, на сьомій хвилині, після подачі кутового від Кузика на другому поверсі чудово зіграв Зігі Бадібанга, переправивши м’яч у дальній кут воріт “Колоса”. Цей гол виявився єдиним у першому таймі, попри ще кілька непоганих нагод в обох команд.


Через 13 хвилин після перерви “моряки” подвоїли перевагу. Сталося це після помилки захисника ковалівської команди Сергія Чоботенка, який намагаючись перехопити передачу зрізав м'яч за “комірець” свого голкіпера. Майже одразу гості мали чудову нагоду відіграти один м’яч, проте Сергій Болбат не влучив по порожнім воротам, потрапивши у штангу. А, вже на 71-й хвилині “Чорноморець” остаточно закрив гру. Після того як, голкіпер “Колоса” невдало відбив м’яч перед собою, на добиванні першим був Олександр Демченко, який і встановив остаточний рахунок матчу - 3:0 на користь господарів. Також через сім хвилин гості зовсім залишилися в меншості — Євген Ісаєнко грубо зіграв у підкаті та отримав пряму червону картку.


Завдяки цій перемозі одесити піднялися на дев’яту сходинку Української Прем’єр-ліги. За 6 турів до кінця чемпіонату відрив від зони вильоту складає три очки, в той час, як відстань до єврокубкових місць - 11. Наступний матч “Чорноморець” проведе також вдома, до Одеси завітає один з лідерів турніру — СК “Дніпро-1”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися