Одеський “Чорноморець” покинули одразу 11 гравців: в чому причина

“Чорноморець” анонсував підписання нових гравців до клубу

Трішки менше ніж за місяць до старту нового сезону Української Прем'єр-ліги “моряки” попрощались одразу з одинадцятьма футболістами. Причина такого масового відходу гравців проста — у них закінчились контракти с клубом.  

Про це повідомляє пресслужба ФК “Чорноморець”.

Команду покинули такі футболісти, як: Дмитро Непогодов, Євген Паст, Євген Селін, Максим Білий, Сергій Політило, Олександра Гладкий, Євген Задоя, Олександр Демченко, Артур Авагімян, Даниїл Алефіренко і Дмитро Юсов.
picture

Дякуємо за співпрацю, дякуємо за те, що стали важливою частиною історії футбольного клубу "Чорноморець". Наша команда, її вболівальники завжди будуть пам'ятати ваш внесок в перемоги і яскраві матчі. Бажаємо успіхів в подальшій кар'єрі! І пам'ятайте: одягнувши лише раз чорно-синю футболку, назавжди залишаєтесь носієм чорноморської ДНК, — йдеться в повідомленні клубу.

Також, одесити анонсували трансфери нових футболістів. Конкретних прізвищ не було озвучено, проте слід чекати на новини найближчим часом. 

Нагадаємо, що Руслан Ротань, головний тренер молодіжної збірної України з футболу визначив остаточний склад, який поїде на фінальну частину чемпіонату Європи  U-21. Серед викликаних є також і два молоді футболісти одеського “Чорноморця”.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися