Актуально

На Євро-2023 поїдуть два представники “Чорноморця”: хто був викликаний

Турнір відбудеться в Румунії та Грузії з 21 по 8 липня

Руслан Ротань, головний тренер молодіжної збірної України з футболу визначив остаточний склад, який поїде на фінальну частину чемпіонату Європи  U-21. Серед викликаних є також і два молоді футболісти одеського “Чорноморця”.

Про це повідомляє пресслужба ФК “Чорноморець”.

Максим Брагару та Володимир Салюк представлятимуть Одесу на Євро-2023 U-21. Вони провели досить хороший сезон у складі “моряків” та своїми виступами заслужили виклик до молодіжної збірної. 

Чемпіонат відбудеться з 21 червня до 8 липня на стадіонах Румунії та Грузії. Українська команда розпочне свій шлях у груповому етапі, де зіграє з Хорватією (21 червня, початок о 19:00) у Бухаресті, потім зустрінеться з Румунією (24 червня, 19:00) та Іспанією (27 червня, 21:45). Чвертьфінали відбудуться 1 та 2 липня, півфінали - 5 липня, а фінал - 8 липня. Варто відзначити, що три кращі команди чемпіонату Європи U-21, за винятком Франції та Англії, отримають путівки на Олімпійські ігри 2024 року, що робить змагання ще більш важливими для української молодіжки.

Нагадаємо, що підійшов до кінця черговий сезон Української Прем'єр-ліги. Для одеського "Чорноморця" він закінчувався номінально виїзним матчем який проходив в Одесі проти харківського Металіста, який ще до цього матчу втратив всі шанси залишитись в еліті.

"Коментарі" також писали, що одеський "Чорноморець" обіграв ФК Львів і піднявся в рейтингу турнірної таблиці. Про це повідомили у пресслужбі клубу. Матч пройшов на стадіоні СКІФ у Львові. “Львів” у домашньому поєдинку 28-го туру УПЛ мінімально поступився "Чорноморцю". Зустріч завершилася з рахунком 0:1.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися