Чорноморець в останньому турі УПЛ розгромив Металіст в Одесі

Всі м'ячі одесити забили у другому таймі

Підійшов до кінця черговий сезон Української Прем'єр-ліги. Для одеського Чорноморця він закінчувався номінально виїзним матчем який проходив в Одесі проти харківського Металіста, який ще до цього матчу втратив всі шанси залишитись в еліті.


Про це повідомляє пресслужба ФК "Чорноморець".


Перший тайм пройшов досить спокійно, без особливо небезпечних моментів. Єдине, в першій сорокап'ятихвилинці харків'яни отримали дві жовті картки за грубі фоли. А ось у другому таймі пішло цікавіше. Моряки вирішили не залишати глядачів без голів у своєму останньому матчі сезону. Так, на 76 хвилині з передачі Олександра Демченка відзначився Дмитро Юсов. А вже через 11 хвилин Юсов оформив дубль, випередивши захисників та добивши м'яч в пусті ворота. Проте одеситам цього було замало і вже на другій компенсованій до матчу хвилині Гай Хадіда поставив крапку в матчі з передачі того-таки Юсова. В підсумку впевнена перемога Чорноморця 3:0.


Таким чином, у підсумку одеський Чорноморець із 35 заліковими балами посів дев'яту сходинку в турнірній таблиці УПЛ. До зони єврокубків моряків відділили 10 балів. Найкращим бомбардиром команди в цьому сезоні чемпіонату став Даніель Алефіренко, який забив дев'ять м'ячів та віддав одну гольову передачу.

picture

Ми дякуємо ЗСУ, які надали можливість продовжувати грати в футбол в країні, яка відчайдушно бореться за свою свободу. Давайте завжди памʼятати про ту високу ціну, яку щодня сплачують наші військові за те, щоб ми могли жити майже нормальним життям, — йдеться в повідомленні клубу.

picture

"Коментарі" також писали, що одеський Чорноморець обіграв ФК Львів і піднявся в рейтингу турнірної таблиці. Про це повідомили у пресслужбі клубу. Матч пройшов на стадіоні СКІФ у Львові. “Львів” у домашньому поєдинку 28-го туру УПЛ мінімально поступився Чорноморцю. Зустріч завершилася з рахунком 0:1.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися