Одеський “Чорноморець” підписав двох нових гравців: хто поповнив склад “моряків”

Одеситам вдалося підписати голкіпера донецького “Шахтаря”

В європейському футболі продовжується міжсезоння, а з 1 липня у багатьох лігах відкрите трансферне вікно та клуби можуть поповнитись новими гравцями. Так, “Чорноморець” вже встиг підписати двох нових футболістів до себе в команду.

Про це повідомляє пресслужба ФК “Чорноморець”.

Першим став 25-річний воротар Олег Білик. Він підписав контракт з клубом на два роки. Гравець провів минулий сезон в складі “Інгульця” за який встиг зіграти 17 ігор, при тому 5 разів залишивши свої ворота “сухими”. Білик є вихованцем тернопільського футболу,  а більшість своєї кар’єри він провів у “Олександрії”. Також воротар має досвід виступів за молодіжну збірну України.
picture

Другим став також воротар — 31-річний досвідчений Олексій Шевченко. Минулого сезону виступав за донецький “Шахтар”, за який провів лише одну гру, але це й не дивно коли у нього в конкурентах були Анатолій Трубін та Андрій П’ятов. Шевченко є вихованцем дніпровського футболу. Окрім “Шахтаря” він виступав за “Зорю” та “Карпати”. 
picture

Нагадаємо, що трішки менше ніж за місяць до старту нового сезону Української Прем'єр-ліги “моряки” попрощались одразу з одинадцятьма футболістами. Причина такого масового відходу гравців проста — у них закінчились контракти с клубом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися