Юні одеські спортсмени стали переможцями міжнародної регати

Змагання походили в Італії

Одеські спортсмени завоювали 2 золоті й 1 срібну медалі в класі "Оптиміст" на міжнародній регаті 3rd Youth Centenary Regatta 2023, яка відбулася в Італії, на озері Гарда.

Про це повідомляє відділення НОК в Одеській області.

15-річний спортсмен з Сергіївки Святослав Мадоніч став переможцем в старшій юнацькій категорії. Він виграв 7 гонок із 9-ти. В молодшому флоті (9-10 років) Агнєшка Мадоніч стала переможницею у змаганнях серед дівчат і другою у загальному заліку.

DQRxO3vGLVQgBNn8I5dtR2EI4.jpg

Цікава боротьба у золотому флоті із німцем Еріком Шайдтом та іншими друзями-суперниками, дуже гарного рівня, - прокоментував гонку тренер Павло Донцов.
Як і будь-яке змагання, регати мають виявити найсильніших серед яхтсменів. Оскільки вітрильний спорт є технічним видом і багато в результатах залежить від яхти, то основним завданням є коректне порівняння результатів з метою виявити фактичну майстерність яхтсмена. Одесити завжди завдяки постійним тренуванням на морі, яке до війни було безпечним, показували висок результати. 

Nt58WViTA2c6hx9ChrBjrZrVp.jpg

Нагадаємо, "Коментарі" писали, як команда збірної  України взяла участь в "Іграх Нескорених", які  відбувалися в  місті Гаага у Нідерландах. На рахунку українських ветеранів бойових дій 16  нагород. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися