Одесити стали чемпіонами з фігурного катання

Пара юних фігуристів стала найкращою в Україні

Вихованці одеської СДЮШОР "Крижинка" Ліка Бондар і Артем Коваль стали чемпіонами з юнацького фігурного катання в Україні. Про це повідомляють у прес-службі відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Чемпіонат України з фігурного катання проходив в Одесі. За його результатами 12-річна Ліка Бондар і 15-річний Артем Коваль завоювали 2 золоті медалі. На змаганнях вони перемогли в усіх видах програми.

"Вирішального переваги одесити досягли в заключному виді - довільній програмі, де за рахунок більш високої техніки виконання набрали на 5 балів більше, ніж найближчі конкуренти. Зазначимо, Ліка і Артем виконали необхідний технічний мінімум для отримання звання "кандидат у майстри спорту України", - заявили в пресслужбі відділення.

picture

Автор фото: Дмитро Путінцев

До цього Ліка Бондар і Артем Коваль привезли в Одесу золото з міжнародних змагань з фігурного катання, які проходили в італійському місті Ментана з 4 по 6 жовтня. Тоді директор СДЮШОР Наталія Тютюнник заявила, що ця пара у своїй віковій категорії є найкращою по Україні.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що одеситку визнали найкращою каратисткой світу.
Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися