Огляд туру Української Прем'єр-ліги: як одеський Чорноморець “привітав” Динамо в Києві

Моряки закріплюються в середині таблиці за чотири тури до кінця чемпіонату

Відбулися всі матчі 26 туру Української Прем'єр-ліги з футболу. Найспекотніший матч відбувся в Києві, де місцеве Динамо приймало Чорноморець з Одеси.

“Коментарі” розібрали найцікавіші моменти матчу.

Звичайно, динамівці вважались беззаперечними фаворитами цього поєдинку. Проте, вже на четвертій хвилині матчу моряки відкрили рахунок після подачі з кутового, відзначився Єрмаков. Вже через сім хвилин після чудової комбінації та подачі с правого флангу одесити вдруге шокували киян, м'яч на свій рахунок записав Демченко. Перший тайм так і закінчився 0:2 на користь Чорноморця.

Оговталися динамівці вже після перерви та за дві хвилини зуміли забити двічі. Спочатку на 53 хвилині відзначився Ванат вийшовши віч-на-віч з голкіпером, а на 55-тій Буяльський, класно розібравшись в епізоді. Потім обидві команди мали свої хороші шанси вийти вперед, але точнішими виявилися гості. На 70 хвилині матчу Демченко оформив дубль прицільно пробивши з-за меж штрафного майданчика в нижній кут воріт Нещерета. Кияни мали кілька хороших нагод до кінця матчу, але забити так і не змогли. У підсумку сенсаційна перемога Чорноморця у шаленому матчі 2:3. Ось такий “подарунок” від одеситів легендарному київському клубу на їхній 96-й день народження.

Одесити завдяки третій перемозі в останніх трьох матчах закріплюються в середині таблиці, а Динамо майже втратило шанси на потрапляння в зону Ліги чемпіонів. Також до вашої уваги результати всіх матчів та турнірна таблиця після 26-го туру Прем'єр-ліги.

вао.PNG


Турнірна таблиця після 26-го туру

табл.PNG

"Коментарі" також писали, що в Одесі “моряки” приймали “Колос” з Ковалівки. Команда з Одеси виявилися сильнішою в цьому матчі забивши у ворота суперника три рази та не пропустивши жодного.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися