Одеська тенісистка претендує на участь в Олімпійських іграх

Даяна Ястремська за підсумками року посіла 22 місце в світовому рейтингу

Одеська тенісистка Даяна Ястремська за підсумками року посіла 22 місце в світовому рейтингу і претендує на участь в Олімпійських іграх. Про це повідомили у прес-службі відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Для того щоб потрапити в число учасників Олімпійських ігор, тенісистці необхідно бути в топ-56 світового рейтингу станом на 8 червня 2020 року.

Ще сім місць розподілять за континентальними квотами і одне місце отримає олімпійський чемпіон або переможець турніру "Великого шолома".

У минулому сезоні Ястремська виграла турніри WTA International в Хуахіні і Страсбурзі, а на початку листопада оновила особистий рекорд у рейтингу, піднявшись на 22-й рядок. Нещодавно, WTA оголосила, що 19-річна одеситка є претенденткою в номінації "Новачок року".

Зазначимо, що першим у 2020 році для Ястремської стане турнір WTA Premier у Брісбені, який стартує 6 січня.

Станом на перше грудня спортсмени Одеської області завоювали дві ліцензії на участь в Олімпійських іграх-2020. Першу олімпійську ліцензію завоювала Ірина Маловічко, посівши п'яте місце на чемпіонаті Європи зі стендової стрільби, а другу – важкоатлетка Анастасія Лисенко.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Світоліна без особливих проблем переграла співвітчизницю Ястремську.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися