Спортсмен з Одещини перед стартом Європейських ігор став чемпіоном України

Легкоатлет показав необхідний результат вже кілька разів

Легкоатлет Владислав Шепелєв став переможцем на своєму останньому старті перед Європейськими іграми. Він став чемпіоном України серед молоді. 

Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеській області. 

21-річний спортсмен із Чорноморська піднявся на вищу сходинку у потрійному стрибку, а компанію на п’єдестал йому склали ще два спортсмени із міста-супутника Одеси.

Ще один легкоатлет із Чорноморська 18-річний Дмитро Усенко став бронзовим призером на дистанції 400 м з/б. Таким чином, тренерський тандем підготував 4-х медалістів молодіжного чемпіонату України.

Таким чином, за підсумками змагань спортсмени Одеської області завоювали 5 медалей (2 золоті, 1 срібну, 2 бронзові).

Дебютант Європейських ігор Владислав Шепелєв у своїй кращій спробі стрибнув на 16 м 03 см (на 31 см гірше особистого рекорду). Відзначимо, що Владислав і Володимир Кілко відібралися на молодіжний чемпіонат Європи, який відбудеться 13-16 липня у фінському Еспоо. Умовами відбору було виконання нормативу і 1-2-е місце на молодіжному чемпіонаті України.

Владислав показав необхідний результат вже кілька разів, встановивши при цьому особистий рекорд – 16 м 34 см (норматив – 15 м 55 см). Володимир виконав норматив наприкінці травня, на командному чемпіонаті України, де став другим, також з особистим рекордом: 14,37 при нормативі 14,40.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Міністерство внутрішніх справ відзначили вісім сміливих дітей, які постраждали від агресії російської федерації. Нагородили й семирічну Олександру Паскаль, яка втратила ногу внаслідок ракетного удару по курортному селищу Затока в Одеській області.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися