Спортсменка з Одещини завоювала путівку на чемпіонат Європи з пляжного волейболу

Загалом спортсмени завоювали три медалі на чемпіонаті України

Спортсмени Одеської області здобули золоту та дві срібні медалі на чемпіонаті України з пляжного волейболу, який відбувся в Києві.

Про це повідомили в НОК України.

19-річна чемпіонка світу, вихованка КДЮСШ Чорноморська Єва Сердюк разом з Ангеліною Хміль із Запоріжжя стала чемпіонкою України. А Павло Плотнік і Нікіта Ангелов завоювали срібні медалі.

Пара Єва Сердюк і Ангеліна Хміль, яка була сформована з двох чемпіонок світу у "вікових" чемпіонатах світу, щоправда в різних парах, була явним фаворитом цих змагань, і в підсумку підтвердила це статус.

Спортсменки із Чорноморська і Запоріжжя заключний етап підготовки спарингували з однією з найсильніших українських пар Євгенія Баєва і Валентина Давідова, що за думкою наставника стало одним з найважливіших факторів успіху.

Нагадаємо, що в період 2020-2022 вихованки відділення пляжного волейболу КДЮСШ Чорноморська завоювали 8 медалей у чемпіонатах світу і Європи у "вікових" чемпіонатах. Минулого року для Дар’ї Романюк і Єви Сердюк завоювали вже свої треті нагороди (першу золоту) в таких змаганнях. 

"Коментарі" вже писали, що семирічна Саша Паскаль, яка минулого року втратила ногу через обстріл Затоки, взяла участь у змаганнях з гімнастики. Це перший виступ спортсменки після протезування та довгої реабілітації. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися