“Фізрук” переміг на міжнародному турнірі з джиу-джитсу, який проходив в Одесі

Прикордонник з Одещини також посів третє місце в категорії “боротьба без кімоно”

Нещодавно в Одесі відбулися міжнародні змагання з бразильського джиу-джитсу під назвою "TMS UKRAINIAN CUP ODESA", в яких брали участь понад 300 спортсменів з України та з-за кордону. У них взяв участь й прикордонник з Одещини Денис на псевдонім “Фізрук”.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Денис присвятив багато часу спорту протягом свого життя та особливо зацікавився джиу-джитсу з початком повномасштабного вторгнення.

Бразильське джиу-джитсу дуже популярний серед усіх правоохоронних органів. Цей вид спорту дає можливість не лише тримати себе у гарній фізичній формі, але й навчитися ефективної самооборони.  І щоб захистити країну від окупантів, нейтралізувати диверсантів та розвідників, треба насамперед уміти захистити себе та свого побратима. Адже ми пліч-о-пліч стоїмо на варті наших кордонів, — розповів “Фізрук”.

Спортсмени змагалися у категоріях “боротьба в кімоно (ГІ)” та “боротьба без кімоно (НОУГІ)”. Денис здобув перемогу в розділі "боротьба в кімоно ГІ" та бронзову медаль в розділі "боротьба без кімоно НОУГІ". Команда "One Touch", до якої він належить, здобула срібло в категорії "боротьба в кімоно ГІ" та бронзу в категорії "боротьба без кімоно НОУГІ".
picture

З 27 червня по 2 липня в іспанському містечку Сантьяго-де-Компостела пройшов чемпіонат Європи (U-20) з боротьби. Спортсмен з Одещини Микита Зубаль вдруге поспіль виборов золоту медаль на цьому турнірі.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися