Одеські спортсмени стали переможцями двох чемпіонатів Європи

Обидві збірні України завоювали путівки у вищий дивізіон чемпіонату Європи

Одеські спортсмени у складі жіночої та чоловічої збірних України стали переможницями чемпіонату Європи з регбі-7 у дивізіоні Trophy.

Про це повідомив сайт Федерації регбі Одеської області.

У групі українки перемогли збірні Болгарії (59:12), Угорщини (33:10 і Австрії (41:0) і в плей-оф також не знали собі рівних. У чвертьфіналі з рахунком 36:0 дівчата розгромили команду Данії, а у півфіналі, також "всуху", команду Грузії (33:0), яку, до речі, очолює колишній регбіст одеського "Кредо" Джаба Малагурадзе.

Спробами у чвертьфінальному поєдинку відзначилися Тетяна Тарасюк та Ірина Байкул, а Марина Кишмар записала на свій рахунок результативну передачу у півфіналі. Перший тайм закінчився бойовою нічиєю 7:7, але у другому - чудова спроба Марини Кишмар вивела збірну України вперед (плюс реалізація Єлизавети Гаврилової) – 14:7. Після цього команди вже не відзначалися.

Чоловіча національна збірна України з регбі-7 в груповому турнірі перемогла збірні Болгарії (36:5),Польщі (33:0) і Латвії (21:17), що дозволило виграти свою групу та вийти до чвертьфіналу з першого місця.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеська тенісистка Еліна Світоліна вийшла до чвертьфіналу Вімблдону, турніру серії Грейндслем, здолавши в матчі четвертого раунду змагань у "нейтральної" Вікторії Азаренко з Білорусі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися