Одесити на Паралімпіаді-2020 завоювали нові медалі: в якому виді спорту

Одесити показали прекрасні результаті в стрільбі з пневматичної гвинтівки

Україна продовжує тріумфальну ходу на Паралімпійських іграх-2020 року, які приймає японське Токіо. Минув уже тиждень змагань, але українці не зупиняються на досягнутому. Як повідомляє "Одеса Онлайн", серед спортсменів, котрі здобули медалі в середу, 1 вересня, є і представники Одеської області.

Так, "срібло" дісталося стрільцю із пневматичної гвинтівки Василю Ковальчуку. Вправлявся спортсмен у стрільбі із 10 метрів (клас SH2). На жаль, всього 0,8 бала не вистачило Ковальчуку, щоб стати першим в цьому змаганні. Його випередив представник команди Сербії Драган Рістіч, який став новим паралімпійським чемпіоном, набравши 255.5 балів.

Ще однією медаллю, на цей раз "бронзовою", може похвалитися і одеситка Ірина Щетнік. Спортсменка також демонструвала своє вміння прицільно стріляти з пневматичної гвинтівки, і в змішаних змаганнях змогла увірватися до трійки кращих. Її результат — 231.2 бала — вражає.

Нагадаємо, до слова, що це вже не перша медаль Ірини Щетніков. Декількома днями раніше вона вже піднімалася на п'єдестал Паралімпіади-2020 на Токіо.

Всього уродженці Одеського регіону принесли української паралімпійської збірної п'ять нагород - дві бронзи, два срібла і одне довгоочікуване золото.

До слова, зранку 1 вересня в скарбничці нагород України було 70 медалей, 15 із яких — найвищого ґатунку.

Раніше "Коментарі" повідомляли, із яким результатом українська паралімпійська збірна завершила сьомий день змагань у Токіо. Детальніше читайте у нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися