Даяна Ястремська поділилась своїми емоціями після тенісного турніру Australian Open-2024

23-річна спортсменка з Одеси увійшла в історію, вийшовши в півфінал Australian Open-2024

Одеська тенісистка Даяна Ястремська вразила світ своїм виступом на Australian Open-2024, підкресливши свій талант та вольові якості. Почавши у кваліфікації, вона пройшла три етапи, обігравши суперників та визначивши свій шлях до головного турніру. 

Перемоги та емоції на шляху до півфіналу

Справжнім тріумфом стала перемога Даяни над чемпіонкою Вімблдону Маркети Вондроушовою та вражаючою грою проти білоруської легенди Вікторії Азаренко. Пройшовши далі, вона зустрілася з 21-річною китайською тенісисткою Цинь Вень Чжен у півфіналі.

Півфінал Australian Open 2024

Вирішальний момент турніру стався під час матчу проти Цинь Вень Чжен, коли Даяна отримала травму при рахунку 3:4 у першому геймі. Швидко відновившись, вона знову вийшла на корт, але китайська суперниця виявилась сильнішою, завершивши поєдинок із рахунком 4:6.


Це було дивовижно творити історію: Ястремська про турнір

Дорогі люди! Дуже дякую за підтримку, за віру, за мотивацію боротися та рухатися вперед! Сьогодні просто не вистачило сил для перемоги, але хочу сказати, що це був нереальний турнір, дуже глибокі приємні емоції та атмосфера! Україно, ці перемоги та емоції були не лише для мене, а й для тебе! Це було дивовижно творити історію! Одного разу ми отримаємо великий шолом! Сьогодні 9 місяців, як помер мій дідусь, який відкрив мені двері в тенісне життя, і в нього день народження… Я впевнена, що він пишається мною! З любов'ю, Даяша!, – написала тенісистка у себе на сторінці в instagram. 

picture

“Коментарі” також писали, що уродженка Одеси Еліна Світоліна впевнено стартувала в основній сітці першого турніру Grand Slam нового сезону - Australian Open-2024. Перша ракетка України розбила 18-річну Тейлу Престон з Австралії (WTA №203), яка отримала вайлд-кард від організаторів. Загалом поєдинок тривав рівно одну годину і завершився перемогою українки з рахунком 6:2, 6:2. Це була перша особиста зустріч тенісисток.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися