На старт, увага, руш: в Одесі розпочалися спортивні змагання між школярами

Ініціатива спрямована на розвиток спорта серед молоді

Вчора в Одесі стартували спортивні змагання серед школярів “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”. Загалом беруть участь у змагання понад 120 шкільних команд з п’яти видів спорту: футзалу, баскетболу, волейболу, черлідингу та спортивного орієнтування. Про це повідомили в Одеській ОВА.

Дружні дитячі команди супроводжують високопрофесійні тренери та сертифіковані судді дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, активну участь беруть профільні спортивні федерації.

Особливим гостем відкриття стала віце-чемпіонка Олімпійських ігор з карате, чемпіонка Всесвітніх та Європейських ігор, перший номер світового рейтингу, національний амбасадор та амбасадор в місті Одесі проєкту "Пліч-о-пліч", одеситка Анжеліка Терлюга.

Ініціатива, спрямована на розвиток спорта серед молоді та підтримку спортивних талантів. Залучення високопрофесійних тренерів та сертифікованих суддів гарантує якісну підготовку та справедливе проведення змагань

Нагадаємо, що на минулих вихідних у Тбілісі відбувся чемпіонат Європи з карате серед кадетів, юніорів і молоді. У змаганнях брали участь 1160 спортсменів з 49 країн. Одеські спортсмени також доєдналися до міжнародних змагань. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Спортсмени з Одеси успішно виступили на чемпіонаті – вихованці Комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл №15, №16 та спортклубу "Легіон".

Раніше “Коментарі” писали, що спортсмени Одеської області завоювали три золоті медалі чемпіонату України з кульової стрільби, який проходить у Львові. Так, 18-річні Крістіна Остапенко і Іван Ткаленко перемогли в особистих турнірах, а також у змішаній категорії у стрільбі з пневматичної гвинтівки. Про це повідомили в НОК України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися