Спортсменка з Одеси успішно виступила на змаганнях зі скелелазіння в Києві

Підготувала спортсменку тренерка-викладачка Олександра Старицька

На минулих вихідних в Києві відбувся Кубок України зі скелелазіння (вид "швидкість"). Загалом у змаганнях взяли участь 33 спортсмени: 14 жінок та 19 чоловіків. Одеські спортсмени також доєдналися до турніру. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Відмінно виступила на цьому турнірі вихованка Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву зі скелелазіння Євгенія Колесник. Одеситка посіла друге місце та виконала норматив кандидата в майстри спорту України. Підготувала спортсменку тренерка-викладачка Олександра Старицька.

Перемоги одеських спортсменів 

У Львові відбувся чемпіонат України з легкої атлетики. Одеські спортсмени гідно виступили на всеукраїнських змаганнях. Так, юні атлети з Одеської області завоювали срібло та бронзу. Про це повідомили в НОК України в Одеській області. Срібним призером став 11-річний вихованець обласної СДЮШОР Омелян Герасимчук і 14-річний спортсмен СК "Подільськ" Тимофій Нападовський.

Нагадаємо, що спортсмени Одеської області завоювали три золоті медалі чемпіонату України з кульової стрільби, який проходить у Львові. Так, 18-річні Крістіна Остапенко і Іван Ткаленко перемогли в особистих турнірах, а також у змішаній категорії у стрільбі з пневматичної гвинтівки. Про це повідомили в НОК України в Одеській області.

Крім того, одесит Олексій Грабаров став переможцем великого міжнародного турніру “Euro Meet 2024” з плавання, який відбувся в Люксембурзі. Про це повідомили в НОК України в Одеській області. 18-річний одеський плавець Олексій Грабаров став переможцем на дистанції 400 комплексом, а на дистанції вдвічі коротше фінішував 7-м (2.05,12). Це був перший старт Олексія на цьому представницькому турнірі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися