Одеса прийняла понад 200 спортсменів на змаганнях с плавання

Вперше участь у змаганнях брали ветерани

Усього 203 спортсменів з шести міст України змагалися у 4-му всеукраїнському "Кубку Академії спорту" з плавання, що відбувся в Одесі. У змаганнях взяли участь представники 12 команд, зокрема, 6 одеських та 6 з інших міст.

Про це повідомляє відділення НОК України в Одеській області.

Три вікові категорії спортсменів брали участь у змаганнях: молодша (від 2013 р.н. і мол.), старша ("2005-2006", "2007-2008", "2009-2010", "2011-2012" рр. н.) та відкрита (від 2002 р.н. і старші). Також у змаганнях вперше в історії брали участь ветерани. Серед учасників були спортсмени віком від 5 до 71 року.

У старшій віковій групі, найкращі результати за кількістю кубків показали Нікіта Чигринський з СК "Академія спорту" (тренер – Іван Кричкин) та Анастасія Марина з "Міжнародної школи спорту" (тренер – Денис Гранюк).

У молодшій віковій групі, найкращими стали Данило Табалов та Єлизавета Щаслива, обидва з СДЮШОР "Динамо" (тренер – Олег Швець).

Найбільшу кількість кубків за найкращі абсолютні результати серед юнаків отримав Роман Шепель, а серед дівчат — Поліна Зубрич, обидва з СК "Олімп" (Южноукраїнськ).

Крім того, переможці на окремих дистанціях в молодшій віковій категорії отримали призи від НОК України в Одеській області. Також олімпійські призи отримали кращі серед ветеранів.


Нагадаємо, що одеська спортсменка стала срібною призеркою чемпіонату України з синхронного плавання. Змагання проводилися з метою формування національної збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи серед юніорів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися