Одеська плавчиня стала срібною призеркою на чемпіонаті України

Владислава Кочерба відмінно виконала сольну програму

Одеська спортсменка стала срібною призеркою чемпіонату України з синхронного плавання. Змагання проводилися з метою формування національної збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи серед юніорів.

Про це повідомили в Одеській міськраді.

Проходив чемпіонат України з синхронного плавання серед юніорів з 4 по 6 квітня в Києві.  У складі збірної Одеської області виступили вихованки Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву "Чорноморець" Владислава Кочерба, Софія Саруханян та Єлизавета Сєдова.

Владислава Кочерба відмінно виконала сольну програму, поступившись тільки більш досвідченій спортсменці з Харкова, та двічі зайняла 2 місце у технічній та довільній програмах.



Цим досягненням Владислава підтвердила свій нещодавній успіх на чемпіонаті України серед дорослих, який проходив у лютому, де вона здобула срібну та бронзову нагороди в сольній програмі. Підготувала спортсменок до змагань тренер Ольга Ніколайчук.

Здобутки одеських спортсменів

Одеський скелелаз встановив новий рекорд України. У дисципліні "швидкість" одеський спортсмен Григорій Ільчишин  здобув золоту медаль, встановивши новий національний рекорд. П’ятнадцятиметрову трасу одесит подолав за 5,48 секунди.

Вихованці одеської СДЮШОР "Крижинка" завоювали 4 медалі, 3 з яких золоті, на чемпіонатах України серед юніорів і юнаків з фігурного катання. Змагання відбулися в Богуславі.

Також "Коментарі" писали, що одеські спортсмени завоювали дві золоті та дві срібні медалі на етапі Кубку України зі стендової стрільби "Кубок Галичини", який відбувся у Львові 17-19 березня.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися