Одеський скелелаз встановив новий рекорд України

П’ятнадцятиметрову трасу одесит подолав за 5,48 секунди

У дисципліні "швидкість" одеський спортсмен Григорій Ільчишин  здобув золоту медаль, встановивши новий національний рекорд. П’ятнадцятиметрову трасу одесит подолав за 5,48 секунди.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Зазначимо, 24-29 березня 2023 року в Києві проходить чемпіонат України зі скелелазіння (швидкість, болдеринг, трудність (двоборство)).У змаганнях беруть участь 157 спортсменів: 63 жінки та 94 чоловік.

Одесу на змаганнях представляють вихованці Комунального закладу спеціалізованої позашкільної освіти "Дитячо-юнацька спортивна школа №12".Третє місце у цьому ж виді змагань посів також одесит - випускник  ДЮСШ № 12, нині спортсмен Одеської обласної школи вищої спортивної майстерності "Олімпієць" Костянтин Павленко.

Здобутки одеських спортсменів 

Вихованці одеської СДЮШОР "Крижинка" завоювали 4 медалі, 3 з яких золоті, на чемпіонатах України серед юніорів і юнаків з фігурного катання. Змагання відбулися в Богуславі.
Також "Коментарі" писали, що одеські спортсмени завоювали дві золоті та дві срібні медалі на етапі Кубку України зі стендової стрільби "Кубок Галичини", який відбувся у Львові 17-19 березня.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися