Одеські спортсмени завоювали чотири медалі зі стендової стрільби

Це буде вже третій старт в цьому місяці для одеських спортсменів

Одеські спортсмени завоювали дві золоті та дві срібні медалі на етапі Кубку України зі стендової стрільби "Кубок Галичини", який відбувся у Львові 17-19 березня.

Про це повідомляє Відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Володарка олімпійської ліцензії Ірина Маловічко стала переможницею в особистих змаганнях на круглому стенді, розбивши 113 мішеней. Срібло завоювала Вікторія Науменко - 108. У змаганнях серед чоловіків переможцем став Олексій Науменко, який за підсумками кваліфікації і фінальної частини  показав результат 176. Срібло в активі ще одного одеського спортсмена - Івана Лоіка.

picture

Змагальний нон-стоп для одеських стендовіків на цьому не завершиться – з 26 березня по 2 квітня в Ларнаці, що на Кіпрі, відбудеться етап Кубку світу. Це буде вже третій старт в цьому місяці для одеських спортсменів. Нагадаємо, що з 6 по 10 березня в Катарі відбувся етап Кубку світу, де Ірина Маловічко стала четвертою. На Кіпрі, крім Ірини й ії тренера, олімпійського чемпіона Миколи Мльчева, також візьмуть участь Вікторія і Олексій Науменко.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські шаблістки Олена Кравацька й Аліна Комащук завоювали бронзові медалі в командному турнірі на етапі Кубка світу в бельгійському Сінт-Нікласі. Вперше відразу дві одеські спортсменки піднялися на п’єдестал кубкових турнірів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися