Вперше за два роки: Кубок України з техніки альпінізму відбувся на базі "Скеледром" в Одесі

Одесити зайняли всі призові місця

На навчально-тренувальній базі "Скеледром" в Одесі відбулися змагання Кубка України з техніки альпінізму. Це було перше змагання такого рівня на базі протягом останніх двох років.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


У змаганнях взяли участь 10 команд з Києва, Одеси, Дніпра, Харкова, Кропивницького та Черкас. У перший день змагань спортсмени змагалися по 4-х техніках пересування рельєфом/окремими заліками, а саме: драйтулінг, перила, скелелазіння (трудність) та штучні точки опори. Шість команд, які посіли кращі місця у кваліфікації, пройшли до фіналу, що відбувся на наступний день.


Під час фіналу спортсмени долали складну трасу з елементами штучних точок опори, лазіння та маятник. У результаті змагань призерами стали: 


Андрій Трифільцев та Олександр Крамаренко (Одеса-1), які посіли перше місце; 

Петро Побережний та Ярослав Лисенко з (Київ-Одеса-3), які стали другими; Богдана Зелінченко та Анастасія Демченко з (Одеса-2), які зайняли третє місце.


Змагання було організовано Одеським відокремленим підрозділом Федерації альпінізму та скелелазіння України, а головним суддею змагань був знаменитий одеський альпініст, заслужений майстер спорту Мстислав Горбенко.


Нагадаємо, що 203 спортсмени з шести міст України змагалися у 4-му всеукраїнському "Кубку Академії спорту" з плавання, що відбувся в Одесі. У змаганнях взяли участь представники 12 команд, зокрема, 6 одеських та 6 з інших міст.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися