Одеса приймала фінальну частину Кубка України з ушу: вдалі виступи одеситів

Загалом одесити завоювали 19 медалей

З 27 по 29 травня 2023 року в Одесі відбулася фінальна частина Кубка України з ушу, на якій зібралися найкращі спортсмени цієї дисципліни з усіх куточків країни. У змаганнях взяли участь 328 спортсменів з 10 регіонів України, серед яких виділялися спортсмени Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 з Одеси.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Юні одесити продемонстрували гідні результати, завоювавши шість золотих, три срібних та десять бронзових медалей. Перші місця у своїх категоріях посіли Еріка-Юліана Чен, Аліна Рижевська, Марина Язикова, Анна Саган та Андрій Олійник. Другі місця здобули Софія Осадчук, Еріка-Юліана Чен та Анна Саган. Бронзові медалі отримали Аліна Рижевська, Софія Осадчук, Валерія Благодир, Анна Саган, Анастасія Москальова, Дмитро Водяницький та Олексій Чобоніка.

Підготовку спортсменів здійснювали визначні тренери-викладачі Леонід Борисов та Ганна Борисова. Змагання були організовані Одеською федерацією ушу та Федерацією ушу України.

picture

Нагадаємо, що 12 спортсменів представлятимуть Одеську область на III Європейських іграх у Польщі. Вони відбудуться з 21 червня по 2 липня 2023 року в Кракові-Малопольська.  


Також, "Коментарі" писали, що у Львові пройшов перший тур чемпіонату України зі стендової стрільби. В ньому взяли участь також і одеські спортсмени, які завоювали п'ять медалей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися