Спортсмени з Одеси завоювали 5 медалей на чемпіонаті України зі стендової стрільби

Зокрема, в доробку одеситів два золота

У Львові пройшов перший тур чемпіонату України зі стендової стрільби. В ньому взяли участь також і одеські спортсмени, які завоювали п'ять медалей.

Про це повідомляє пресслужба НОК в Одеській області.

У перший день змагань в категорії міксті одеський дует, Олексій і Вікторія Науменко, виборов золоту медаль. Також в активі Одеси золото у жіночому особистому турнірі, де перемогла Ірина Маловічко під керівництвом тренера Миколи Мільчева. Також в активі Вікторії Науменко срібна медаль, яку вона виборола в особистому турнірі під керівництвом тренерів Миколи Мільчева та Руслана Ревенка.

Одесит Павло Кузьменко потужно почав змагання, показавши високий результат - 40 вражених мішеней з 45 можливих. Впритул до останньої серії він боровся за друге місце, але в кінці поступився конкуренту, і в результаті здобув бронзову медаль. Зазначимо, що минулого сезону він також став бронзовим призером чемпіонату України.

В підсумку у спортсменів з Одеси в скарбничці дві золоті, одна срібна та дві бронзові медалі

Нагадаємо, що одеський борець вільного стилю, 27-річний Василь Михайлов, здобув свій перший титул Європейського чемпіона на змаганнях у Загребі. У фіналі змагань категорії до 79 кг Михайлов переміг Георгіоса Кугіомцідіса з Греції з рахунком 3:1.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися