Деякі Одеські спортсмени отримають грошову: про кого йдеться

Гроші спортсмени отримають за успіхи на Європейських Іграх

Одеса планує винагородити своїх видатних спортсменів, які вражають своїми досягненнями на міжнародних аренах. Згідно з розпорядженням, опублікованим на офіційному вебпорталі Одеської міськради, спортсменам, які здобули перемоги на III Європейських іграх у Польщі, буде надана одноразова фінансова нагорода.

Зокрема, двоє видатних спортсменів, каратистка Анжеліка Терлюга та тайський боксер Ігор Любченко, отримають винагороди у вигляді по 50 тисяч гривень кожному. 

Департаменту фінансів Одеської міської ради здійснити фінансування видатків у сумі 100 000 (сто тисяч) грн, зазначених у пункті 1 цього розпорядження, на відповідний рахунок Управління з фізичної культури та спорту Одеської міської ради, відкритий у ДКСУ, м. Київ, у межах загальних призначень, затверджених за КТПКВКМБ 5000 "Фізична культура і спорт" у бюджеті Одеської міської територіальної громади на 2023 рік, – йдеться в повідомленні. 

Успіхи одеських спортсменів

Нагадаємо, в Києві відбувся командний чемпіонат України із синхронного плавання. Одесу на турнірі представляли вихованки Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву “Чорноморець”.  Спортсменки з Одеси блискуче виступили на змаганнях, виборовши 10 медалей: одну золоту, п’ять срібних та чотири бронзових.

Раніше “Коментарі” писали, що пройшов чемпіонат України з дзюдо серед молодших юнаків та дівчат до 15 років. Змаганні відбулися в Ужгороді, у спорткомплексі “Зінедін”. Усього спортсмени Одеської області вибороли на чемпіонаті шість медалей: одну золоту, одну срібну та чотири бронзових. 

Крім того, відбувся чемпіонат України з греко-римської боротьби серед спортсменів 2005 року народження та старших. Змагання пройшли в Полтаві. На турнірі успішно виступили одеські спортсмени. В мерії зазначили, що чемпіонат відбірковий, адже його переможці змагатимуться на міжнародних аренах за здобуття ліцензій для України на участь в Олімпійських іграх - 2024 у Парижі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися