Дитячий футбол: в Одесі пройшли змагання серед школярів

Змагання проводились у двох вікових категоріях

В Одесі, на базі спортивного комплексу Одеського ліцею №73, відбулися змагання "Одеська шкільна футбольна ліга". Цьогоріч у змаганнях взяли участь 25 команд з усіх районів міста, представляючи заклади освіти.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Змагання проводилися у двох вікових групах учасників: молодшій (2012-2011 років народження) та старшій (2010-2009 років народження). Команди учнів закладів освіти змагалися у своїх вікових категоріях, демонструючи свої футбольні навички та командний дух.


Все це можливо завдяки Збройним Силам України, тим хлопцям, які сьогодні боронять нас і виборюють щасливе майбутнє для наших дітей. За останні 10 років командою мера створено десятки стадіонів, дуже якісна спортивна інфраструктура, де ми зможемо виховувати справжніх чемпіонів, патріотів України, — йдеться в повідомленні.

алпвлоп.JPG

У результаті змагань, команда учнів ліцею "Михайлівський" стала переможцем у молодшій віковій групі, тоді як у старшій віковій групі перемогу здобула команда ліцею №49. Учасники та переможці отримали заслужені визнання та почесні нагороди за свої спортивні досягнення.


Нагадаємо, що відбулися всі матчі 26 туру Української Прем'єр-ліги з футболу. Найспекотніший матч відбувся в Києві, де місцеве Динамо приймало Чорноморець з Одеси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися