Світло за 8 мільйонів: у Суворовському районі Одеси відремонтують електромережі

Майже 8 млн гривень збираються витратити на облаштування чотирьох вулиць

Жителі чотири одеських вулиць у Суворовському районі можуть розраховувати на капітальний ремонт мережі, яка постачає будинкам і підприємствам електроенергією. Як повідомляють "Коментарі Одеса", ремонтні роботи обійдуться міському бюджету в майже 8 мільйонів гривень. Точна сума оголошеного тендера, згідно з інформацією порталу Prozorro, — 7 млн 869 тисяч гривень.

У документації зазначено, що електромережі капітально відремонтують на вулицях Марсельній, Академіка Заболотного, Семена Палія та Академіка Сахарова.

В Суворовском районе Одессы отремонтируют электросети за 8 миллионов1

До переліку робіт, які замовник (Управління капітального будівництва Одеської міської ради) вимагає від учасників торгів, входять як пусконалагоджувальні, так і монтажні.

Переможець вищевказаного тендеру, згідно з узятими на себе зобов'язаннями, повинен буде провести на чотирьох вулицях кабельні роботи, фазування електричних ліній або трансформаторів з мережею, а також подвійну перевірку кабелю на випробування напругою.

Крім того, треба очікувати того, що в Суворовському районі розпочнуться масштабні земельні роботи. Все тому, що в тендері вказано чимало монтажних дій — риття траншей, вивезення зайвого ґрунту, буріння свердловин, збирання ниток трубопроводів і т.п.

В Суворовском районе отремонтируют электросети за 8 миллионов

Завершити капремонт електромереж виконавець зобов'язується вже до кінця 2022 року. Аукціон повинні провести 15 вересня 2021 року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що з міського бюджету Одеси збираються виділити 36 мільйонів на ремонт комплексної ДЮСШ №5. Що саме планують зробити за таку суму, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому представники ДТЕК "Одеські електромережі" заборонили експлуатацію дитячого майданчика в передмісті (Фонтанці). Деталі — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися