4,5 мільйона на кисень: в Одеській лікарні №5 запланували капремонт

Роботи з оновлення системи киснепостачання повинні закінчити до кінця березня 2022 року

У МОЗ постійно попереджають про ймовірність нового спалаху коронавірусного захворювання в Україні. Це означає, що вітчизняним медичним закладам час готуватися до можливого напливу пацієнтів. В Одеській міській лікарні №5 це взяли до відома і вирішили капітально оновити систему кисневого постачання, повідомляють "Коментарі Одеса".

На ремонт обладнання планують витратити 4 млн 457 тисяч 700 гривень. Саме на таку суму замовник — Управління капітального ремонту Одеської міської ради — оголосив тендер на порталі закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, в медичному закладі, розташованому за адресою: Лідерсівський бульвар, 11, планують велике оновлення трубної системи і всіх механізмів, котрі відповідають за подачу кисню пацієнтам, які його потребують.

в Одесской больнице №5 запланировали капремонт ФОТО1

Серед інших "вимог" знаходиться встановлення необхідних приладів, монтаж концентраторів і перевірка ручних сповіщувачів. Також будівельникам доведеться прокласти не один метр кабелю і встановити досить значну кількість труб, по яких кисень буде надходити у палати.

Всі роботи повинні бути проведені у відповідності з правилами пожежної безпеки. Всі кисневі газопроводи планують перевірити, перш ніж дозволяти їх безпосереднє використання в медичній роботі.

В Одесской больнице №5 запланировали капремонт фото2

Тендер у міськраді оголосили ще в п'ятницю, 3 вересня. Подача заявок на участь закінчується 21 вересня, а наступного дня, 22 числа, буде проведено аукціон. Тому, хто виграє цей тендер, доведеться закінчити роботи в досить короткий термін — здача "об'єкта" має відбутися до 31 березня 2022 року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що з міського бюджету Одеси збираються виділити 36 мільйонів на ремонт комплексної ДЮСШ №5. Що саме планують зробити за таку суму, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, що жителі чотирьох одеських вулиць в Суворовському районі можуть розраховувати на капітальний ремонт мережі, яка постачає будинку і підприємства електроенергією. Точна сума оголошеного тендера, згідно з інформацією порталу Prozorro, ua/ 7 млн 869 тисяч гривень. Подробиці — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися