Форум про шкільне харчування обійшовся бюджету Одеси в 600 тисяч гривень (ФОТО)

Освітній форум проводили на території пляжу «Отрада»

У четвер, 9 вересня, в Одесі провели регіональний форум, присвячений реформі системи шкільного харчування. Як повідомляє ресурс "Депо Одеса", посилаючись на офіційний сайт міської ради, розпорядження про його проведення з'явилася в Мережі за ... годину до закінчення заходу.

Втім, навіть не дата публікації або підписання розпорядження (7 вересня, до слова) настільки цікаві в цьому випадку. Більше уваги до себе привертає "цінник", який отримав цей Форум, котрий проводили на одеському пляжі "Отрада".

Форум о школьном питании обошелся бюджету Одессы в 600 тысяч гривенфото1

Згідно з документацією, на рахунок Департаменту освіти і науки міськради мало надійти 600 тисяч гривень. Здавалося б, що використання подібної суми чітко розпишуть, аби можна було зрозуміти, куди ж були витрачені гроші.

Однак у прикладеному до розпорядження кошторисі значиться лише єдина стаття витрат — послуги з організації та проведення регіонального форуму. Які конкретні "послуги" були надані і за якою ціною, невідомо.

Форум о школьном питании обошелся бюджету Одессы в 600 тысяч гривен фото2

Таким чином гроші з бюджету Одеси, які могли бути витрачені на більш корисні для місцевих жителів мети, вклали в регіональний форум.

Відзначимо, що гостями цього заходу були і керівник Міністерства науки і освіти Сергій Шкарлет, і міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що народні депутати вже найближчим часом можуть проголосувати за закон про так званий "місцевий референдум". Згідно з інсайдерською інформацією, такі повноваження для народовладдя можуть бути особливо "небезпечними" для керівників міськрад в Одесі і Києві. Чого саме варто побоюватися Геннадію Труханову, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, що одразу двох високопоставлених чиновників Одеської області активісти вважають прихильними до співпраці з російськими окупантами. За словами відомого місцевого активіста Дем'яна Ганула, міський голова Геннадій Труханов і керівник Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький заспівали в ролику до Дня міста з артистами з РФ. Слід звернути серйозну увагу на особистості тих представників культурного пласта Росії, які привітали Одесу з днем народження. Подробиці — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися