Активісти запідозрили мера Одеси у співпраці з окупантами (ВІДЕО)

Спільний ролик із підтримуючими анексію Криму артистами Труханів записав до Дня міста Одеса

Відразу двох високопоставлених чиновників Одеської області активісти вважають прихильними до співпраці з російськими окупантами. За словами відомого місцевого активіста Дем'яна Ганула, міський голова Геннадій Труханов та керівник Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький заспівали в ролику до Дня міста з артистами із РФ.

На перший погляд може здатися, що нічого страшного не сталося. Однак Дем'ян Ганул звернув серйозну увагу на особистості тих представників культурного пласта Росії, які привітали Одесу з днем народження. Найбільше його уваги привернули Нонна Гришаєва і Юрій Стоянов.

Як пояснює Ганул, обидва російські артисти регулярно відвідують окупований РФ Кримський півострів. Стоянов навіть знімався у пропагандистському фільмі під назвою "Міст". Сюжет стрічки пов'язаний, власне, із будівництвом кримського моста і тим, які плюси нібито це принесло.

"Через свою антиукраїнську позицію мав заборону на в'їзд в Україну, яка кудись зникла, попри регулярне порушення закону про перетин державного кордону", — повідомляє Дем'ян Ганул у своєму Telegram-каналі, характеризуючи Стоянова.

Про Нонну Гришаєву одеський активіст також розповів чимало цікавих речей. Наприклад, те, що ця актриса на території окупованої Горлівки проводила особисті майстер-класи. Також вона вважає, що ніякої російської агресії, спрямованої на Україну, не існує.

"Володимир Зеленський, якщо ви поважаєте себе і країну, то негайно повинні зібрати засідання РНБО і усунути Гриневецького і Труханова з займаних посад. Немає часу чекати наступного ролика з Путіним", — закликає Дем'ян Ганул.

На його думку, виграти війну неможливо, якщо говорити про повернення Криму, при цьому дозволяючи своїм підлеглим легалізувати цю окупацію в країні.

"Для тих, хто забув: у нас сім років війна з РФ, кожен день гинуть наші хлопці. Інформація вбиває не гірше кулі", — резюмував активіст.

До слова, відео з привітаннями Труханова, Гриневецького і російських артистів крутили під час святкувань на Потьомкінських сходах.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Труханів недавно зробив невеликі перестановки всередині міської ради. Кому довелося покинути свою посаду, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, як в Одесі вже скоро можуть змінитися "сірі кардинали" бізнес- і не тільки впливу. У місті планують змінити "смотрящего". Хто претендує на цю "посаду" — в нашій публікації.

Джерело: https://t.me/ganul1/1696


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


владимир

8 вересня 2021, 16:03

"Известный местный активист". Из какой забытой богом деревушки он приехал в нашу любимую Одессу и зачем? Быковать? Так он мог это делать и у себя на родине !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися