В Одесі відремонтують дитячі майданчики за 3,5 млн гривень: які саме

Ремонтні роботи повинні закінчити вже до кінця 2021 року

Молодим батькам-одеситам слід приготуватися: вже в наступному році ваші дітлахи зможуть випробувати капітально відремонтовані майданчика. Щоправда, такі роботи проведуть не на всіх, а лише на шести майданчиках. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на тендери департаменту міського господарства Одеської міськради, в цілому на ремонти витратять близько 3,5 млн гривень.

Роботи збираються провести на Другій Заставі, Ленселищі і Черемушках. При цьому ремонт, згідно з вимогами замовника, повинен бути закінчений вже до кінця грудня 2021 року.

Компанія, яка візьметься за виконання будь-якого із тендерів, повинна повністю замінити покриття — планується встановлення гумової плитки. Також чиновники хочуть бачити на капітально відремонтованих майданчиках нові ігрові комплекси для дітей, а також різні спортивні приналежності — бруси, гімнастичні тренажери тощо. Не обійдеться і без карусель, гойдалок і, звичайно, лавок.

ремонт детских площадок Одесса

Найдорожчий ремонт буде на майданчику за адресою: вул. Героїв Крут, 20-Б (близько 850 тисяч гривень). Також роботи пройдуть по вул. Генерала Петрова (№40 і №41), вул. Іцхака Рабіна (№15), вул. Новикова (№12) та пров. Ползунова (№6).

Чи надовго вистачить такого капітального ремонту, невідомо. Багатьом одеситам знайома ситуація, коли вже через кілька місяців новенький дитячий комплекс стає практично пустирем, зруйнованим і зарослим травою.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, скільки грошей чиновники міської ради збираються витратити на придбання нових службових автомобілів. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому тендер на обрізку дерев в Одесі викликав дуже багато обурення у місцевого населення. Спойлери — справа в ціні, яку запропонували переможцю аукціону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися