Міськрада Одеси витратить 6,5 млн гривень на нові службові авто

Всього закуплять 13 машин, дві із яких «відійдуть» у користування Центру соціальних служб міськради

В автопарку міської ради Одеси очікується велике поповнення. Про це свідчить відразу два тендери, опублікованих на порталі закупівель ProZorro. Так, в цілому одеські чиновники збираються придбати 13 автомобілів для службових цілей.

Перший тендер оголосили представники автотранспортного господарства міськради — на 11 машин Renault Sandero Stepway. Загальну вартість таких красунь підсумували в 5,1 млн гривень. Повідомляється, що подача пропозицій щодо отримання тендера триватиме до 8 жовтня. А ось виконати умови договору, чи то пак передати автомобілі на баланс Одеської міськради замовник зобов'язується до 30 листопада 2021 року.

Ще кілька машинок планують купити для потреб міського "Центру соціальних служб". Тут все більш (хоча з якого боку подивитися) скромно: всього дві одиниці Kia Sportage загальною вартістю 1,4 мільйона гривень. У випадку з цією установою подавати пропозиції імовірні учасники аукціону можуть до 23 вересня включно. Очікується, що авто можуть бути отримані Центром в період із 11 жовтня до 31 грудня.

Таким чином, в цілому із міського бюджету планують виділити 6,5 млн гривень на "оновлення" автопарку мерії Одеси.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в Одеській області планується ремонт ділянки дороги державного значення М-28 (Одеса  Южний  М-14). Збираються відремонтувати близько двох кілометрів неподалік авторинку "Куяльник". В аукціоні за можливість виграти тендер брали участь три компанії  "Автомагістраль-Південь", "Давидшін" і "Ростдорстрой". Саме остання і надала найбільш вигідні пропозицію по оцінці своїх робіт. Яким чином вона може бути пов'язана з депутатом Одеської міськради — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, скільки коштує автомобіль, яким зараз користується очільниця департаменту охорони здоров'я Одеської області Наталія Одарій-Захарьєва.

Джерело: https://prozorro.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися