Голова Одеського обласного управління охорони здоров'я їздить на авто за мільйон гривень — ЗМІ

Автомобіль марки Toyota Camry xv70 може виявитися службовим придбанням

Ще навесні бюджет Одеської області виділив майже три мільйони гривень на придбання нових службових автомобілів для департаменту охорони здоров'я регіону. Згідно з повідомленням видання "Одеський кур'єр", на одній із куплених машин — марки Toyota — зараз постійно їздить глава місцевого обласного управління охорони здоров'я Наталія Одарій-Захарьєва.

На ресурсі підкреслюють, що спочатку в системі ProZorro фігурував лот на два легкові автомобілі. За 1 мільйон 320 тисяч гривень замовнику (КУ Автопідприємство обласної ради) начебто вдалося придбати позашляховик Mitsubishi Pajero Sport. Постачальником техніки стало ТОВ "Адіс-авто".

А ось другий лот якраз і може бути пов'язаний із Одарій-Захарьєвою. Згідно із документами, наявними в системі, фірма "Інжпроект" виграла цю частину тендеру, зумівши запропонувати більш вигідну пропозицію. За "гібрид" Toyota Camry було виручено 1 мільйон 38 тисяч гривень.

На схожій машині останнім часом все частіше почали помічати згадану очільницю обласного управління охорони здоров'я. У Мережі вже почали обговорювати, наскільки своєчасним було подібне вкладення грошей в покупку машин для чиновників, коли українці, як і представники інших світових держав, відчайдушно борються з коронавірусною пандемією.

До слова, представники "Одеського кур'єра" також підкреслили, що Наталю Одарій-Захарьєву дуже часто помічають на масових заходах без захисних масок. І це — в той час, коли МОЗ всіляко нагадує про необхідність дотримуватися коронавірусних обмежень.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, які кадрові перестановки можуть очікувати на фракцію "ОПЗЖ" в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися