На Одещині продають рибне господарство: у скільки його оцінили

Покупець зобов’язаний погасити борги підприємства

В Одеській області продають  комплекс державного підприємства "Регіональний дослідно-експериментальний комплекс". Оцінюють його у 1,3 мільйона гривень. 

Про це стало відомо на системі Prozorro.

Комплекс розташовано на березі Хаджибейського лиману у Паліївській затоці біля села Паліївка Вигоднянської територіальної громади Одеського району. Воно призначене для вирощування у штучно створеній рибогосподарській технологічній водоймі товарної риби.

Актив представлено 24 будівлями та спорудами, зокрема складом кормів, інкубаційним цехом, будинком лабораторії, льодовиком, ваговою, гаражем, двома будинками рибалки тощо.

Умови для переможця

Покупець комплексу зобов’язаний протягом шести місяців погасити борги підприємства із заробітної плати, перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу права власності на об’єкт приватизації. Також новий власник повинен не допустити звільнення працівників.

Пропозицій до участі приймаються до 18 травня й вже наступного дня пройде аукціон. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Фонд державного майна провів успішний онлайн-аукціон з приватизації Ізмаїльського винзаводу, з продажу якого зібрав 200 млн грн.

Також агрохолдинг "Кернел" до кінця 2023 року планує побудувати новий перевантажувальний термінал "Девелопмент Рені Термінал" у морському порту Рені на Одещині. 










Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися