До уваги одеситів: «ПриватБанк» попереджає про зупинку роботи терміналів

У ніч із 3 на 4 вересня в роботі «ПриватБанку» можливі технічні неполадки

Одеситам, які збираються на вечірній променад у п'ятницю, 3 вересня, і планують затриматися поза домом до пізньої ночі, слід "озброїтися" готівкою. Як повідомляють "Коментарі Одеса" із посиланням на прес-службу "ПриватБанку", в ніч на 4 вересня фахівці будуть оптимізувати процесинг банківської системи.

У зв'язку з цим в "Приваті" прогнозують технічні збої в роботі всіх віртуальних фінансових операцій. Не працюватиме додаток "Приват24" (мобільна і повна версія; як для фізичних осіб, так і для бізнесу), очікується зупинка проведення транзакцій через термінали завдяки наявності банківської карти).

Також в банку попередили, що в мережі банкоматів і терміналів для оплати послуг готівкою теж будуть спостерігатися перебої.

"Ми проводимо такі роботи, щоб ви змогли оплачувати покупки та здійснювати операції легко і без проблем, а "Приват" витримав будь-які навантаження", — підкреслили в повідомленні прес-служби.

Представники банку рекомендують українцям запастися готівкою заздалегідь — щоб спокійно проводити ніч із п'ятниці на суботу, як було задумано, і не мати зайвих проблем.

Ремонтні роботи повинні початися о першій годині ночі. Закінчити їх обіцяють вже до шостої ранку.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що згідно з інформацією системи тендерів "Prozorro", в управлінні капітального будівництва Одеської міськради вирішили відбудувати комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу №5. На всі ремонтні роботи збираються витратити більше 36 млн гривень. Навчальний заклад знаходиться за адресою: вул. Космонавта Комарова, 4-А. Відповідно до тендерної документації, приймати пропозиції від учасників тендеру планують до 17 вересня включно. На що саме планують витратити таку значну суму з міського бюджету, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, які вулиці Суворовського району незабаром зможуть похвалитися капремонтом електромереж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися