На Одещині побудують об’їзну дорогу орієнтовною вартістю 1,6 млрд грн

Орієнтовна протяжність ділянки складає одинадцять кілометрів

Біля Ізмаїла побудують об’їзну дорогу. На початку серпня поточного року Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області уклала договір з приватним підприємством на розроблення проєкто-кошторисної документації з будівництва східного обходу Ізмаїла. 

Про це стало відомо на майданчику  Prozorro.

Цю необхідність пояснюють тим, що траса Одеса-Рені займає важливе значення в транспортній системі України, бо є основною магістраллю півдня Одещини. Вона по всій протяжності сходиться з міжнародним траспортним коридором Рені-Ізмаїл — Одеса-Миколаїв-Херсон- Мелітополь-Новоазовськ.

Проте наразі фактично всі морські траспортні вузли нашої держави виявились заблокованими, тому це призвело до пошуку нових логістичних рішень доставки вкрай необхідних товарів для оборони суверенітету. Основне навантаження лягло на автомобільний транспорт.

Зазначимо, в Одеській області планують ремонтувати міст та дорогу Ізмаїл — Кілія — Вилкове за понад 163 мільйони гривень. Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області оголосила тендер. 

Також "Коментарі" писали, що в Одесі оголосили тендер на капітальний ремонт захисної споруди на вул. Спиридонівська, 6. На це планують витратити 4 218 480 гривень, а замовником робіт стало Комунальне підприємство "Сервісний центр".






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Таня

28 серпня 2023, 17:39

Основные дороги сделали б....

Рпакр

27 серпня 2023, 13:07

Кому нужна эта дорога. В стране идёт война..... Лучше бы эти деньги пошли на технику и обмундирование для военных. А так растекутся по глубоким карманам чиновников

Илья

27 серпня 2023, 03:12

Так 2,6 млрд грн, а не 1,6 - вы куда смотрите??..))

Беня

26 серпня 2023, 17:56

Во где будет бесконечный дерибан бабла в коррупционных схемах!!!

Олександр

26 серпня 2023, 17:05

там головне - нажива .аби хотіли порядок навести то не фури би днем остановили а легковики та ім подібні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися